benjamin!



Idag blev en riktig segardag. Igår hade pappa femtioårsfest, jag och kusinerna diskade all disk och hjälpte stackars fulla vuxna som inte kunde hitta sina jackor. Jag tjänade 300 kronor så snart är jag inte skyldig mamma och pappa några pengar längre, feett najs.

huvudet i sanden

image199


sally mann

image197

since im a new soul i can't do this strange world

image196

Hej! Idag har det varit fint och soligt. Jag har varit på Plutofestivalen på eftermiddan, fan vilket jävla drag asså. Och tack söta Sandra för alla fina behåar.

i'm just tryin' to love you, any kind of way



image193

we'll be out on the piers

image191


i just came here to bounce

image184

image185

image186

image187

image188

image189'

Idag var det världens finaste dag och jag badade för första gången i år.

lets dance to joy division

image182

image183

Såhär såg jag ut igår när jag och Erkan var i stan. Vi köpte presenter till Minna som fyllde år. På kvällen var det först lite tjejmys och sen gick vi till nån Teo. Jag och Johansson dansade till the wombats och justice och Erika fick sig ett sött ragg, och minna.. ja hon gjorde bort sig som vanligt haha, neee ja skojja. Nejmen det var en fin kväll.

jag var slut när du hittade mig i gbg regn

image181  

trop parfait, tu m'interrest pas

image178

Jag och Sandra har haft det hur mysigt som helst och legat i solen och druckit milkshake. Det var så varmt att jag låg i bara bh och det brände i ansiktet. Jag tror faktiskt att jag fick några fler fräknar.

sophomore clothing

image172

image175

image176

image177

Jag är väl inte riktigt först, men fint är det.

typsnyggastekillenjagnågonsinsett

image169

image171

jippi!

BILJETTERNA TILL ARVIKAFESTIVALEN ÄR BESTÄLLDA!!! Ååååhh ja säger bara The kooks, Kate Nash, Timo Räisänen, Håkan Hellström, Lykke Li, Familjen, Adam Tensta, Minngut, Erkan, Majhurt och Johansson!!!  Gud va ja längtar, ja ska fan börja räkna ner dagarna.


i am ready for the floor

image168

När jag får pengar ska jag springa runt i secondhand affärer och försöka hitta en sån här fin klänning, helst jättebillg också.

train on fire

image166  image167

Haha jag hörde nyss ett jättedåligt skämt på radion, vilken är den ondaste fisken? Voldemört! Det var ju nästan så tråkigt att det var kul. Jag har förresten ett jättefint tyg hemma, tyvärr så är det av ett pyttelitet kuddfodral så det räcker inte till nåt, men jag funderar på att sy en påse eller en solbikini av det kanske.

jag var tvungen...



Asså det här är ju faktiskt sjukt kul. Vi blev lite kära i den snygga kinesen.

men ett enda ont ord om dej har alltid fått mej upp i ringen

image165

Ja, vad ska man säga om igår kväll? Händelserik men lärorik, eller hur var det?

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din



Jag hittade tyvärr inte nån video men låten är ju bara så fin.

turn on the radio

image159

image161

image163

image164

för du var solskenet, johnny jag var ensam

image157

image158

caroline winberg

image155

back in the days

image153

can anyone see, i'm losing my patience

image152

Jag hann inte riktigt med att fixa min tröja, menmen, så är det ibland. Idag har jag ätit två glassar vid konsum. Det var soligt, men ganska kallt faktiskt.

you know i just don't care

image151

Idag skulle jag träffa mamman till barnen jag ska vara barnvakt åt klockan halv fyra men det hade jag visst glömt bort så jag var inne på 2plan när hon ringde tjugo i fyra och undrade var jag var, feeett pinigt. Hon var nog lite sur på mej men hon var väldigt trevlig iallafall och när jag skulle gå hem så tyckte hon att jag hade alldelles för lite kläder på mej så hon tvingade mej att låna en gammal flis och en jättestor illturkos regnjacka.

capital letters

image150


justice





Just nu sitter jag och lyssnar på Justice (..?), asså fan det trodde jag inte om mej själv. 

i asked to be her hummingbird

image147

Jag tycker att jag ser ut lite som Yoda i StarWars men jaja.. Idag har jag vart in till Kungstensgymnasiet på intervju om bilderna jag tagit och ätit sushi med Maja och hennes pappa.


oh, i'm a man on the scene


åh sommar

image140

image141

image142

jag kommer inte att älska dig för resten av livet

image135

Det här är framsidan på min syslöjdsuppgift. Jag tänkte egentligen skriva fyra sidor men att pyssla ihop en framsida var mycket roligare. Jag tänkte skriva om svenska designers, det blir nog Acne, Whyred, Carin Wester och FASR. Jag tänkte att det kanske skulle bli kul att skriva om men det vart det inte. 
Jag berättade för mina föräldrar att jag tänkte åka till Arvikafestivalen i sommar. Det kändes ganska bra, min mamma verkade inte så negativ, och pappa verkade nästan lite glad eftersom den är i hans gamla hemland Värmland.  Nyss så hörde jag "för en lång lång tid" på radion och började nästan gråta när jag tänkte på att jag kanske skulle få se honom sjunga den låten live om några månader, ååhh.. The Kooks kommer ju kommer ju dit också, ja längtar!

my back is aching, my ears have started to ring

image134

Åh, äntligen funkar det att blogga igen. Eftersom jag hamnat efter lite nu så får jag försöka sammanfatta vad jag har gjort de senaste dagarna. I lördags kväll tänkte jag, Erika och Sandra åka in till Fåtöljen, men när vi kom till Mariatorget såg vi en kinesisk resturang och då kom vi på att vi alltid tänkt att vi ska ta me Sandra på kinesisk resturang så hon får äta friterad banan, som typ är det bästa jag och Erika vet, så då gick vi in och köpte oss en varsin friterad banan istället. I söndags gjorde jag typ ingenting tror jag, i måndags var det skola igen, och idag var det helt underbart varmt ute, eller ja 13 grader iallafall. Vi smet lite oskyldigt iväg från svenskan och satte oss i centrum och åt glass i solen med Joel och Jonatan, sen kom Mårten, Björn och Wille och Wille bjöd alla på en glass till. Jag hade bara på mej linne och strumpbyxor men frös inte alls, helt sjukt. Sen sprang Björn iväg med mina skor och när jag skulle springa efter honom så glömde jag att det faktiskt inte var sommar och spang rakt in på den leriga gräsmattan, så nu måste jag tvätta mina strumpyxor... hade bra, puss!

RSS 2.0