to proud for love

Hej Svejs. Om ni inte har någonting att göra såhär på kvällskvisten så kan ni alltid gå in på www.prada.com och klicka er till " the campaign", ganska mycket fint att titta på där.


and the sun will set for you

Godmorgon! Idag vaknade jag av att min kära vän ligger och väcker mej och sen när jag går upp och drar upp rullgardinen så bara strååååååålar det in sol! Jippie! Så jag satte på mej min somrigaste klänning. Tyvärr så är den den första klänningen jag sydde själv så den är inte så fin om man kommer för nära.
Nu ska jag och Erika åka in till ikea, hon skulle köpa nåt som jag inte kommer ihåg men det bli roligt, jag tycker om att provsitta soffor och testa såna där sängar som kan röra på sej, puss!

image37     image38

oh, behave!

Godkväll allesammans! Jag har just tittat på Austin Powers, typ världens bästa film.

Nu ligger jag i min säng och laddar över bilderna jag tog till intagningen till Kungstens på min dator. Man ska göra bland annat ett valfritt tema, jag har inte bestämt vad jag skavälja för tema, men i helgen tog jag lite vårkort så det kanske blir det, men jag vet inte, det känns lite fantasilöst....

image34


in a rich mans world

Åååhh ja vill ha mina pengar nuuuu! ja har massa saker att köpa ju;

* en body, har hört att det finns en på gina tricot hatar egentligen den affären men ibland kan de ju faktiskt vara riktigt bra)

* Ett par bruna eller svarta klackskor/pumps, kanske ja ska köpa det på second hand...

 

* knästrumpor från Vero Moda . De har gjort en kopia av Pradas strumpor från i höstas i olika färger, mycket fint.
   www.veromoda.se  , kolla i deras lookbook.



* fina , färgglada, mönstrade strumpor att ha i mina nya skor.

  

* en väska! Jag har haft min hm-väska alldeles för länge nu...


Nej men nu ska ja ut och fönstershoppa med min kära vän maja, puuss!

remember the fireworks at lake michigan

image9

image10

image11

maybe we can start again


Hallå, hallå nu är ja hemma igen.
Har lite ont ikroppen men annars är det bra, vi har haft det mysigt.
I bilen på väg till Mora så berättade mamma att de har en sjuttonårig utbytesstudent från Australien (!) där.
Jag försökte dölja min glädje och föreställde mej en solbränd surfare.. När vi kom dit blev ja lite besviken för han va inte alls så snygg som ja tänkte, men söt och snäll va han. Han sa att han var lite lessen för att hans fina solbränna höll på att förvinna haha fåååfäng!. Ja det får man väl förvänta sig om man väljer att åka till Sverige på utbytesresa. Fattar inte hur han vilja åka just hit?? Det finns ju hur många länder som helst och så väljer han Sverige...
Ja vill nog också åka på en utbytesresa, typ mellan ettan och tvåan. Kanske till Australien.. ååhh varmt hela tiden och surfare i bar överkropp..

På måndagen fick jag rota igenom min ingifta mosters barns garderob ( min ingifta moster jar typ fyra barn med tre olika män) för hon hade lämnat kvar lite kläder när hon flyttade hemifrån. Haha den var fylld med nittiotalskläder, det var ju iochförsej mycket fulfint men inte så mycket att ha. Jag hittade iallafall bla ett par glittriga strumpor, en blommig sjal, en väska och en illrosa klänning, puuss!

                  
                              


gör om, gör rätt

Jaha, nu har ja tagit bort min gamla blogg. det gick inte så bra med den, ja va ju lite dålig på att uppdatera haha. Nej, ja får se till att skärpa mej och va lite bättre den här gången.

Jag håller i alla fall på att bli lite frisk nu, haha. Som om jag ens varit speciellt sjuk nån gång. Förlåt alla som ja hållt på och tjatat för om hur täppt jag var och om min jobbiga huvudvärk osv.  Men jag är faktiskt inte van vid att vara sjuk... Ja har inte vart sjuk och borta från skolan en ända dag på hela nian (förren nu) feeeeeeett stolt!
Jag måste ha världens bästa immunförsvar.

Inatt när ja sov andades ja med näsan hela natten! skönt för då slapp ja sova me ett finger i munnen. Ja kan inte sova med öppen mun, den bara tsänger sig så fort jag håller på att somna, jättejobbigt ju. Sen när man vaknar så gör det ju jätteont i fingret eftersom man ligger och biter på det en hel natt. plus att hela kudden är nerdreglad.
Så nu ska vi åka iväg till mora och åka lite skidor iallafall. Det ska mysigt att träffa Bänka , Mervi och min cp-skadade kusin ( haha låter som värsta mongosläkten) . Hon skulle ju förresten färga svarta slingor! spännande haha...

Det var soligt och fint idag och ja gick ut och fotade lite. Ska ju skicka in arbetsprov till Kungstensgymnasiet, foto/språk. Det blev några fina bilder, för ja lånade min pappas superkamera! haha
men nu måste ja packa, gud ja kommer säkert glömma nånting,  pusspuss!
image1

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMAR!!!!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0