i always thought i would end up with you

image131

the way you move is a misery

image129  image130

Jag har just kommit hem från stan, eller ja, söder där jag erika och inés var runt på lite second hand. Jag fyndade lite fina tofsar och hårspännen, ett linne som det står "bli byggare" på och en t-shirt med såna där fina små hål.
Imorse såg jag några fina krokusar som hade ploppat upp i trädgården. Tyvärr så hade nån redan hunnit trampa på dom. Fett sorgligt. Just nu står min pappa och sjunger lite falsk till "vinyl 107,1" och lagar en indisk gryta, mums, jag är hungrig, puss!

vi träffades liksom på chans

image127

Jag fick ett litet ryck och målade blommor på ett para gamla smutsiga mockasiner jag hittade i pannrummet. Mest för att det var kul, men jag sätter nog på mej dom nån dag, nu ska jag laga mej nåt att äta, puss!

melissainthewindowsill

image125

Godmorgon, idag vaknade jag klockan halv tio. Härligt, nu måste jag bara se till att jag inte slösar bort den här dan.. Igår var vi på kafé 44 där Florence Valentin och nåt annat band som jag inte riktigt kommer ihåg vad det hette spelade. Det var roligt, även om folk var lite tråkiga i början, ha en bra dag!

tell my mom i'm gonna be allright

image124

Hejhej, Igår var jag i Romme med Inès och Erika. Det var jätteroligt. Vi var tvungna att gå upp klockan halv sex (!) för bussen gick sju och och tog tre timmar. Vi såg en kille som såg lite söt ut men han visade sig vara en riktig fjantoberto. Nu har Erika kommit och vi ska äta våffelfrukost, puss!

give me some pleasure




Jag ligger i min säng och har den här låten på huvudet. Kan inte bestämma mej för om jag tycker om den eller inte. Egentligen borde jag inte sitta vid datorn, ja borde packa. Eller ja, det är inte så mycket att packa, jag ska bara bestämma mej för vad jag ska ha på mej imorron. Jag, Inès och Erika (kanske lite andra också) ska nämligen åka till Romme! Åh va mysigt det ska bli. Fast just nu så hittar jag inga kläder att ha på mej... plus att det typ inte ingår nån hjälm, så då måste jag låna min brors mititärmönstrade hjälm. Yay!..

nine in the afternoon

image118

image119

Åh dom är så fina! Jag fick dom av min mormor, hon hade på sig dom när hon gifte sig. Jag fattar inte att hon gav bort dom, jag skulle iallafall inte ge bort skorna jag gift mej i. Jag tror jag ska spara dom till balen eller skolavslutningen, men först måste vi lämna in dom hos skomakaren för dom är lite trasiga. Nu måste jag städa mitt rum, puss!

en kärlekshistoria

 image117


Igår var vi hemma hos inès och såg världens sötaste film som heter
En Kärlekshistoria.

if i had eyes in the back of my head, i would have told you that you looked good as i walked away

Hejhej, nu sitter jag vid min morfars fina gamla dator. Vi har just kommit hem från backen. Vi åkte lite skidor bara på eftermiddan. Det gick inte sådär jättebra, herregud det var typ tre år sen jag åkte skidor sist. Jaja, efter ett tag kände jag mej iallafall ganska duktig, tills det kom typ tre nio-åriga killar och skrattade åt mej..
Vi åkte hem redan klockan tre för mamma blev åksjuk av att åka slalom. Herregud säger jag bara, vem fan blir åksjuk av att åka skidor? När vi skulle åka därifrån så lyckades pappa köra på en bil som stod på parkeringen, men det vart bara en liten, liten repa så vi sket i det. Det ramlade av nån svart grej på våran bil och dörren på min sida fick en stor buckla men pappa sa att om man slår med nånting inifrån på bilen så kan man buckla ut bucklan. Ja juste, i backen såg mamma en gubbe som hon hade gått ut med när hon gick i gymnasiet. Han var jätteful och hade grått långt hår, en ryggsäck och en blommig toppluva, min mamma blev lite sur när jag skrattade åt honom och sa att han faktiskt var ganska snygg när han var ung. Jag tror inte riktigt på det. Hon vågade iallafall aldrig säga hej för hon tyckte att det var så pinsamt. Nu ska jag hjälpa mormor med påskmaten, hej så länge!

blä säger jag bara

image114

image115

skepp och hoj

Idag var sista dan i skolan och nu ska jag ha påsklov! Jag ska hinna med att göra massa onödiga saker som man bara hinner på lov. Typ ta ett bad, äta riktig frukost, sy nåt... Idag var minna, erika, erika och sandra hemma hos mej och åt kladdkaka som var kvar från igår, mums. Nu har dom gått och jag hittade en liten blå basker, så jag lekte sjöman ett tag, glad påsk allihopa!

image111    image112 


med risk för att verka lite nördig..

image110

..så hittade jag en ännu snyggare bild på mr. Olfa som ja bara måste lägga upp.

the state where you belong

image109

Hejhej, idag bakade jag och älskade Sandra en kladdkaka, sen mådde vi illa, kollade lite på "så ska det låta" och spelade Guitar Hero, det var inte så kul som jag kom ihåg det, för jag hade tappat all min talang och skyllde på att gitarren inte fungerade, men nu har hon gått och jag ligger och fantiserar om den här snyggingen, som har en blogg med sin syster, åh han e så snyygg! IKväll är det Velvet, naajs, puss!

du är brödet man vill lägga korven i

image108

Godkväll, jag har just gjort klart min gympauppsats! Guuuud va skönt. Det blev bara tre och en halv sida men vafan det var kvalité så det måste ju bara bli mvg (  ...) Det här hade jag på mej idag dårå, jag kände mej lite som en cirkus, jag vet inte varför, det var nog färgerna. Men nu ska jag gå och dricka te och titta på skit-tv på sexan med min bror, pussochgodnatt

du är det roliga i harsh

image104

image105

image106

Jag har varit uppe på min jätteläskiga vind, det var jätteläskigt. Den är jättestor och om man trampar fel så kan man typ ramla genom golvet. Plus att den knarrar hela tiden och har bara två pyttesmå fönster. Jag försökte hitta lite gamla tyger men hittade inte nåt. Istället så började jag rota i mina gamla barnkläder. Gud va fina barnkläder det fanns förr i tiden (eller ja.. typ femton år sen). Jag hittade bland annat en jättesöt blommig klänning, mammas gamla balettskor från när hon var liten och en gammal docka. Sen började det knarra och prassla jättemycket i ett hörn, asså jag skojjar inte, så jag var tvungen att springa ner.


du är strösslet på en glass

image102

image103

Här är aa-kopian som jag sydde igår.
Kanske inte världens finaste färg men jag tror det blir fint tills i sommar när man är lite brunare, plus att det var det ända stretchtyget jag hade.


du är som sodastreamad oboy

image100


Det här satte jag på mej igår morse, en gammal klänning jag sydde förra våren eller nåt. Jag kände mej jättesomrig (förutom att mina ben lyser ljusrosa), sen kom jag på att jag självklart måste ha strumbyxor, en kofta och en jacka till det, inte så somrigt längre...


image101


Ja, och det här hade jag på mej idag. Nu ska jag sy nåt hade jag tänkt, so long!

punched the singer in the face

image99


Hur söta är inte dom här skorna? Så fort jag får pengar så ska jag köpa ett par ballerinas för typ hundra spänn på HM och måla små söta blommor på.


feeling so happy cause i threw up at the afterparty

Hejhej, jag kom just hem från Nästan Hemma där jag fikade med Erika. Det var myys. Det här hade jag inte på mej idag utan en annan dag. Jag vet att det är en takortiengammalsmutsigspegel-bild men så är det ibland och förresten är det väl ganska fräscht med min obäddade säng och en blöt handduk i bakrunden.

image93 image95

nåt säger mig att du är borta för en lång, lång tid

Hejhej, det har vart lite dåligt med bloggandet men jag vart lite trött. Nu har vi iallafall börjat med relationsveckor, det ör väl ganska kul. Värderingsövningar med Åsa Colliander kanske inte var världens bästa men mycket bättre än SO..  Jag slänger in en liten bild också.

image92


gymmet nästa

Jag har just kommit hem från Kungens Kurva där jag och mamma handlade först mat och sen två t-shirtar och ett par adidasskor på Stadiums barnavdelning för typ 500 spänn, ibland är det bra att vara liten och kort. Nu ska jag snart iväg och gymma med Erika, Sandra och Maja. Det blir bra skönt, iallafall när man kommer hem efteråt och kan äta godis utan att få dåligt samvete (som om att jag brukar få dåligt samvete när jag äter godis haha...), pusshej!


the driverseat is made for us

Idag har jag varit i stan med Erika och Sandra. Det var mys, jag köpte ett par fina skor från Topshop. Ojojoj, en jättestor bild på mitt ansikte... jag tror jag börjar komma över mina fulpåkortkomplex.

     image89 image90
     image91

we can do it in my car, my brother owns it

Hejhej, igår var mysigt, jag fick träffa Emil och dansa med Maja, Erika, Sandra och Wille. Det här hade jag på mej; ett linne från Vila och en kjol sydd av ett par gamla adidasshorts, skor från din sko.

image87image88

Camilla Åkrans

image85

image86
                                                            

nothing gets to me in your arms

Kom att tänka på hur mycket mina vänner betyder för mej, så jag tänkte skriva lite om några av dom närmaste.

Maja:
Världens sötaste tjej som nästan alltid är glad och positiv. Gör som hon vill och skiter i vad andra säger. När  jag tänker på henne tänker jag mej henne typ hoppandes eller dansandes nån av hennes egna påhittade danser.

Erkan: Så himla skön, och typ, avslappnad hela tiden. Man kan säga vad som helst till henne utan att hon tycker man är konstig eller inte förstår. Gör så roliga och gulliga ljud av sig när hon skrattar eller blir rädd och förvånad. Plus att hon har en jättecoolfin stil.

Sandra: Hur gullig som helst och jätteflummig, men kan alltid vara seriös när det behövs. Står alltid för vad hon tycker och skäms aldrig för nåt. Känner ingen som har så speciell humor som henne. Vi kan göra typ världens tråkigaste saker men ändå ha kul.

Minna: Vi tänker typ alltid lika, ibland är vi som ett gammalt radarpar som sitter och är irriterade på varandra och tycker att den andra är tråkig, men det gör ingenting för det är ändå mysigt. Man vet aldrig vad hon hittar på, överraskar alltid på nåt sätt.

Johansson: Världens finaste. Hon är alltid så gullig och snäll har alltid fina kläder på sig. Det blir aldrig tråkigt när hon är me. Älskar alla hennes danser och miner, speciellt den när hon blir förvånad och rycker till sådär med hela kroppen.

Sen finns det förstås många fler, Jossan, mina kära kusiner och konfarna mm. Älskar er!


lite fina skor

Här är lite fina skor jag hittade i mammas garderob. Ignorerera mina mina fula och luddiga strumbyxor...

image81

image83

image84


found a cure for my life

Hallelåja, idag efter skolan hängde Erika med hem till mej ett tag och vi drack lite te och njöt i solen, Maja skulle också ha kommit men hon fastnade visst i soffträsket, den bangaren! här kommer iallafall lite bilder på vad jag hade på mej idag och mina och erikas fina vårskutt, puuss!

image74   image75

image76  image77

image78  image79

image80




thiller, thriller night

image70

Jag tycker att det är nånting med Pradas S/S08 kollektion som är jättefint, kan inte säga vad det är riktigt men jag tror det är känslan man får av att vara inne i en liten sagoskog, myys!

cause you're the only song i want to hear

Hejhej, hoppas alla mår bra, själv mår jag fint förutom att jag är lite irreterad. Jag skulle ta mej en grapefrukt när jag kom hem, men sen när jag hade tagit upp den och skärt den sådär som man gör, så hade jag skärt den åt fel håll! Jag har aldrig märkt att man kunde skära en grapefrukt åt fel håll men det kunde man visst för då hamnade klyftorna åt fel håll så man inte kan äta den med sked. Då tänkte jag iallafall att jaja, jag får väl skära den i klyftor då. Men sen när jag smakar på den så var det en apelsin, suuuuck.

Jaja, det här hade jag på mej idag. Förresten, kolla en blid på mitt ansikte. Det är inte varje dag det. Passa på att njuta säger jag bara.

image69
                                                                                                  


sådär ja

okej, glöm det förra inlägget, jag har fattat nu, haha. Mja det blev väl inte så jätte bra men det får duga ett tag tills jag blivit lite bättre på det här, nu ska jag gå och dricka, hej så länge! 


hjälp mej!

Snääälla, kan nån datakunnig människa säga hur man gör för att headern (eller banner eller vad det heter..) inte ska vara så här liten??

då var det klart

Jag tror jag har bestämt mej för att skicka in det här till Kungsten.



image57

image58

image59

my tears dry on their own

Idag har varit en bra dag, ja det var nog allt jag hade att säga. Jag har förresten på mej mina nya jeans som jag fyndade på weekdaysrean för femtio spänn. Jag är ju så braa! 800 hade dom kostat innan.

image55image56


singin' in the rain

Juste jag hittade ju en gul galonjacka i lördas när jag och Minna var ute och fotade. Jag har verkligen alltid viljat ha en galonjacka, att den var gul också gjorde ju ingenting. Tyvärr var den lite trasig överallt men ..äsch. Titta vad fina vi är tillsammans när vi hoppar i vattenpölarna!

image47

image48

image49

image50

image51

image52

image53

Haha, syns det hur mycket jag måste ta i för att det ska skvätta?



Vart tog våren vägen?

Hejhej, Idag var nog den sämsta morgonen på länge. Jag gick upp ur sängen och skulle skynda mej ner och duscha och började tänka på vad jag skulle ha på mej idag. Sen kom min mamma och sa " har du sett all snö?"
SNÖÖÖÖÖÖ???? Hallå, vad hände med våren då? Jag höll seriöst på att börja gråta. Jag var tvungen att sätta mej ner och tycka synd om mej själv ett tag. Jag som  hade tänkt sätta på mej strumpbyxor... Menmen jag skyndade mej och satte på mej strumpbyxor ändå och sen gick jag deprimerad till skolan, som tur var så blev det en ganska bra dag iallafall. Efter matten gick vi in på toan med en sax och jag klippte lugg på Minna. Det gick ganska bra förutom att jag råkade peta henne med saxen i ögat några gånger, men hon blev väldigt söt till slut.

image45     image46

Oj, vilken sexig pose..., pusspuss!


någon jag tycker om

Godkväll, idag gick jag och minna ut och fotade lite i regnet för jag ska göra en gymnasieintagning till Kungsten foto/språk. Temat var ,någon jag tycker om, och det passar ju bra för jag tycker väldigt mycket om min vän minna. Visst är hon söt?

image44

fifi lapin

image41

varför måste vi döda varann

God eftermiddag,  jag har just fikat lite med några släktingar från Karlstad här på fika. Vi åt en jättegod rulltårta.
Igår hade vi jättemysigt. Ines och Sandra fyllde år så vi firade de först och sen drog vi med Lenny hem till Jocke. Fanns en lite skum kille där som var lite känslig mot nikotin, haha, men han var faktiskt ganska söt. Det här hade jag på mej när vi var i stan  igår; linne från hm, shorts från beyond retro och sjal från en gammal släkting.
Sen sydde jag en kjol också men den vart lite skum, men det var en fin rosa färg.

image39     image40


RSS 2.0